Navštíveno 6718x

...nepoužitý, než jsem ho stačil použít, vrátil se mi můj původní Boš. Fotka z netu. Doklad bych asi i dohledal
[ Link ]

06.10.2016, 19:45 |
xSam Kolik za něj?
Vůbec k ničemu to nepotřebuji a ani nevím jak se to používá, ale tak nějak cítím, že to je věc, kterou musím mít doma:-)

06.10.2016, 19:56 |
CRK | Upraveno: 2016-10-06 20:00:25
xSam: ty si asi nějakej nemocnej, ne..?!
(já to mám taky :D)

06.10.2016, 19:58 |
Lufas za kolik?
600 na účet, poštu platím, takový budu karakter :-)

07.10.2016, 08:51 |
xSam Hmm, měl jsem představu tak pětibábu, to jsem ochotnej zainvestovat do něčeho co nepotřebuji:-)
Tak třeba slevíš, nebo prodáš někomu kdo to potřebuje:-)))
Víte někdo jak dlouhou to udělá čáru?

07.10.2016, 09:14 |
Ravo Mám to doma taky, na takový to domácí žvýkání to není špatný. Co by mi asi hodně vadilo je že to nemá pořádný stativ (ale jen takovou tu nouzovou svěrku, takže musíš hodně improvizovat aby jsi to dostal do výšky jaké potřebuješ). Naštěstí mám pořádný fotostativ (asi tak 10x dražší než samotný laser :), takže neřeším.
Délka čáry - záleží jak daleko si to dáš od zdi ;-)
Ale čím jsi dál, tak je čára širší, mírně přerušovaná (focus laseru je dělaný mřížkou a tak je pak vidět) a klesá jas. Ale nic co by mělo vliv na výslednou přesnost, spíš je to takový lehce "nekomfortní"
Takže výsledný result: Na hobby použití parádní věc (zvlášť když si seženeš nějáký lowcost stativ), rozhodně to povýší veškerou práci s rovinami (lepení obkladů, věšení poliček, dávání čehokoliv do rovin) oproti vodováze o několik levelů výš. Pro práci v indooru naprosto v pohodě, outdoor jen vpodvečer/noci/brzo-ráno/když-je-šero kvůli nižšímu jasu. Kdo někdy dělal s pořádným Boschem nebo podobným, tak bude ofrňovat ale nakonec to dá. Kdo nikdy s tím nedělal tak nebude chápat že bez toho vůbec mohl existovat ;-)

07.10.2016, 14:49 |
xSam Prachy odeslány, tedy tato pí*ovina již není k prodeji:-D
Nemáte někdo náhodou nějakej stativ???

12.10.2016, 22:44 |
xSam Tak je doma, děkuji moc za rychlou akci.
Musím tedy říct, že jsem z toho poměrně nadšeneja opravdu mě štve, že něco takového nemám už dávno.
Jen to chce sehnat nějakej ten stativ...
Ja koupil na aukru kdysi krizovy bosch, a nejaky stojan za cca 300,- a uz jsem zapomel na vodovahu. Podle tohohle sadrose, televizi, podlahy, okna. ..... fakt dobra vec